Vuoden 2020 Masto Cup ilmoittautuminen käynnissä

Tulevan vuoden Masto Cup sponsored by Tykkimäki turnauksen ilmoittautuminen käynnistyi marraskuun alussa. Mukaan on ilmoittautunut jo lähes 60 joukkuetta. Perinteikäs laadukas turnaus kerää vuosittain lähes 250 joukkuetta mukaan turnaukseen.

Turnauksen sarjoissa on runsaasti valinnanvaraa. Turnausorganisaatio on kuunnellut vierailijoiden toiveita vuosittain uuden turnauksen suunnittelussa. Turnauksen järjestelyihin osallistetaan FC Kuusysin vapaaehtoistoimijat ja vuosittain turnaus rakennetaan laadukkaalla ja avoimella yhteistyöllä. Turnaukseen suunnitellut sarjat pyritään järjestämään, mikäli suinkin ilmoittautuneita on riittävästi mielekkään kilpailun pyörittämiseksi.

Lahti on upea turnauspaikka. Masto Cup -turnausorganisaatio kerää vuosittain osallistujien kehuja. Turnauksessa viihdytään ja kerätään mahtavat muistot. Turnauksen majoitus ja ruokailu saa vuosittain kehuja osallistujilta. Erinomaisella turnausruoalla jaksaa pelata hyvät pelit. Yksittäisen ikäluokan sijoittaminen yhdelle kentälle helpottaa joukkueiden liikkumista turnauksen aikana.

SPL-turnaukset ovat totutusti osana Masto Cup -turnausta.
Vuonna 2020 Masto Cupin yhteydessä pelataan T15 ja T14 SPL II-tason turnauksen Liikuntakeskus Pajulahdessa ja T13 SPL II-tason turnaus Suomen Urheiluopisto Vierumäellä. Palloliitto tiedottaa tarkemmin toimintatavoista koskien ilmoittautumista SPL -turnauksiin myöhemmin keväällä 2020. Joukkueet, jotka lunastavat esimerkiksi I-tason turnauspaikan, ovat oikeutettuja perumaan osallistumisensa Masto Cupiin ennen turnausta ja saamaan osallistumismaksut takaisin.

T15 ja T14 SPL II-tason turnaus on vuosittain pelattu osana Masto Cupin kyseisten ikäluokkien sarjoja, sillä ilmoittautumismäärät näihin sarjoihin ovat jääneet alhaisiksi.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi Lahteen ja Masto Cup turnaukseen

Turnausorganisaation puolesta,

FC Kuusysi ry