Vuoden 2019 turnaus pelataan 13 ikäluokassa

Vuoden 2019 Masto Cup turnaus tullaan pelaamaan 13 eri ikäluokassa ja 22 eri sarjassa. Tarjolla on jokaiselle joukkueelle oikean tasoisia sarjoja, jolloin pystymme takaamaan mahdollisimman tasaisia pelejä kaikille. Tässä hieman lisätietoa pelattavista ikäluokista / sarjoista.

Naiset harraste

Naisten harrastesarja on tarkoitettu naisten harrastejoukkueille. Emme kaipaa mukaan SM-tason pelureita vaan entisiä huippuja, nykyisiä gotleetteja tai jalkapalloharrastuksen myöhemmällä iällä aloittaneita. Mukavien ja tiukkojen pelien ohessa kentällä on leppoisa, mukava ilmapiiri ja pelit pelataan Launeen idyllisellä nurmikentällä. Pelimuotona 8 v 8 ja 2 x 15 minuutin peliaika ei vielä uuvuta osallistujia totaalisesti. Turnauksessa pelataan vähintään neljä ottelua. Turnauspäivä lauantai 3.8.2019. Mukaan tähän sarjaan mahtuu 10 joukkuetta.

TB harraste

B-tyttöjen harrastesarjassa pelaavat 2003-2001 syntyneet tytöt. Harrastesarja on myös tarkoitettu kyseisen ikäluokkien harrastejoukkueille, jotka haluavat nauttia yhdessä pelaamisesta ja jalkapallosta. Pelimuoto 8 v 8 ja otteluaika 2 x 15 minuuttia. B-tyttöjen harrastesarja pelataan naisten harrastesarjan kanssa samalla kentällä ja mukaan mahtuu 10 joukkuetta. Turnauspäivä myöskin lauantai 3.8.2019 ja kenttänä siis Launeen nurmikenttä.

T15

Kyseinen sarja on tarkoitettu 2004 syntyneille tyttöjoukkueille. Pajulahden Liikuntakeskuksen mahtavissa olosuhteissa pelit pelataan kahdella nurmikentällä ja tekonurmikentällä, lisäksi käytössämme on Rakokiven Urheilupuiston nurmikenttä. 11 v 11 pelimuotona 16 joukkueen sarjassa mitellään paremmuudesta perjantaista sunnuntaihin 2.-4.8.2019. Näin ollen saatte joukkueelle ennen syyskierroksia mukavan turnausleirin urheiluopistolla.

T14

2005 syntyneiden tyttöjen sarja pelataan myöskin Liikuntakeskus Pajulahdessa. Rantasaunat, seikkailupuisto, oheisharjoitteet, ihana järvimaisema. Mitä muuta voit toivoa vierailulta. Majoittua voit opiston tiloissa ja neljällä kentällä pääset nauttimaan mahtavista olosuhteista. Pelimuoto 11 v 11 ja 16 joukkueen sarja. Peliaika 2 x 25 minuuttia, joten joukkueet todella saavat nauttia peleistä täysin siemauksin. Aloittaisitko siis syyskierroksen Pajulahdesta?

T13 Kilpa ja haaste

2006 syntyneet tytöt pelaavat alueen toisella urheiluopistolla, Suomen Urheiluopisto Vierumäellä. Ikäluokassa on valittavissa kilpa- ja haastesarjat. Nurmi- ja tekonurmikentät, mahtavat olosuhteet takaavat, että joukkueesi viihtyvät täällä. Majoituksissa on mistä valita ja opistojen ruokapöydät notkuvat mitä parhaimpia herkkuja. Vierumäellä pelit aloitetaan myös perjantaina ja päätetään sunnuntaina 2.-4.8.2019. Kilpasarjassa peliaika 2 x 25 minuuttia, haastesarjassa 2 x 20 minuuttia ja viikonlopun aikana kuuden pelin takuu. Vierumäellä ehdit myös kokeilla flow-parkia, uintia, suppailua ja vaikka mitä.

T12 Kilpa ja haaste

Mukkulan tekonurmella ja kuplassa pelaavat 2007 syntyneiden tyttöjen kilpa- ja haastesarjat. Kaksi 16 joukkueen sarjaa pelaavat turnauksen kaksipäiväisenä, lauantaina ja sunnuntaina 3.-4.8.2019. Mukkulassa tasaiset hyvät tekonurmet sekä hyvät tilat kentän laidalla takaavat, että viihdyt hyvin. Mukkulasta matkaa turnausruokalaan ja majoituskouluille on noin 3,5km. Kentän läheisyydessä on uimapaikkoja ja supermarketti.

T11 Kilpa ja haaste

2008 syntyneiden tyttöjen sarjat pelataan Jalkarannan nurmikentällä. Valittavana on kilpa- ja haastesarjat ja molempiin sarjoihin mahtuu maksimissaan 16 joukkuetta. Pelit pelataan lauantaina ja sunnuntaina 3.-4.8.2019. Jalkaranta on aivan Vesijärven vieressä ja sijaitsee myös suht lähellä majoituskoulua ja turnausruokalaa. Julkisella liikenteellä liikut helposti kentän ja majoituskoulun/turnausruokalan väliä. Jalkarannan alueella koet aidon turnaustunnelman, kun neljä lähekkäistä kenttää tuovat melkoisen karnevaalihengen aidatulla alueella.

T10 Kilpa ja haaste

2009 tyttöjen kilpasarja pelataan Masto Cupin tunnuskentällä, Radiomäen nurmella. Masto kaupungin tunnuspiirteet, radiomastot sijaitsevat aivan kentän vieressä ja täältä näet upeasti koko Lahden. Radiomäen kenttä sijaitsee aivan Lahden ytimessä. Haastesarjaa pelaa vastaavasti keskustan ytimessä, Paavolan tekonurmella. Paavolasta on lyhyt matka Lahden keskustan kaupoille ja lähellä on myös mukavia uimarantoja. Molempiin sarjoihin mahtuu mukaan 16 joukkuetta ja pelit pelataan lauantaina ja sunnuntaina 3.-4.8.2019.

T9 Enemmän pelanneet ja vähemmän pelanneet

T8 Enemmän pelanneet ja vähemmän pelanneet

Haluatko kokea todellista turnaushuumaa. T9 ja T8 sarjat 2010 ja 2011 syntyneet tytöt pelaavat turnauspelinsä lauantaina Kisapuiston stadionilla, tekonurmella ja hiekkatekonurmella. Turnauskenttä sijaitsee aivan turnausruokalan vieressä, joten suosittelemme varmaan myös turnausruokailuita pikku pelaajille. Otteluohjelmiin järjestämme riittävää lounastaukoa. Kisapuistoon odotamme melkoista vilinää ja vilskettä, kun pienet tytöt valtaavat estraadin. Pelit pelataan lauantaina 3.8.2019.

P10 Kilpa ja haaste

2009 syntyneiden poikien kilpa- ja haastesarjat pelataan ensimmäistä kertaa Masto Cupissa. Launeen nurmella mitellään sunnuntaina 4.8.2019 yksipäiväisessä turnauksessa. Molempiin sarjoihin otamme mukaan kahdeksan joukkuetta. Launeen kentällä saadaan pystyyn intiimi, mukva turnaus, jossa nautit olostasi joukkueen kanssa.

P9 Enemmän pelanneet ja vähemmän pelanneet

P8 Enemmän pelanneet ja vähemmän pelanneet

2010 ja 2011 syntyneet pojat pelaavat ottelunsa Kisapuiston stadionilla, tekonurmella ja hiekkatekonurmella. Siinä missä pienet tytöt käynnistävät lauantaina turnaushuuman Kisapuistossa, voimme taata, että pojat jatkavat sitä vähintään yhtä vauhdikkaasti sunnuntaina. Pelit pelataan siis sunnuntaina 4.8.2019. Turnauskentän vieressä sijaitsee myös turnausruokala, joten suosittelemme varaamaan joukkueille maistuvan lounaan turnausruokalasta.

Tarkemmat tiedot peliajat ja -tavat osiosta