Tervetuloa Lahteen ja tsemppiä turnaukseen

Järjestyksessään 18. Masto Cup-turnaus käynnistyy aivan muutaman tunnin kuluttua. Tänään perjantaina pelit käynnistyvät urheiluopistoilla, Pajulahdessa ja Vierumäellä. Huomenissa myös Lahti herää turnaustunnelmaan laajalti, kun lähes jokainen kenttäalue Lahden päässä on myös valloitettu jalkapalloihmisten toimesta. Viikonloppuna on tiedossa onnistumisia, jalkapallon huumaa hyvissä olosuhteissa. Vastuullisesti toimien yhdessä saamme tässä poikkeuksellisessa ajassa toteutettua laadukkaan ja mukavan turnauksen meille kaikille. Pyydämme kaikkia joukkueita seuraamaan turnauksen ajan Masto Cupin kotisivuja ja sosiaalisen median kanavia erillisistä mahdollisista ohjeista. Turnauskentillä on myös aina ajantasainen tieto, ja pyydämme joukkueita ja osallistujia noudattamaan tarkasti turnauskentän ohjeita. Toivotamme kaikki tervetulleiksi masto kaupunkiin ja Masto Cup sponsored by Tykkimäki -turnaukseen.

Osallistujien muistilista
Osallistujien toivotaan noudattavan kuvan mukaista ohjetta, sekä tutustumaan turnauksen terveysturvallisuussuunnitelmaan. Toteutetaan yhdessä, huolellisesti turnaus, jossa terveysturvallisuus toteutuu.Turnauksen diplomi
Lahti on ympäristöpääkaupunki vuoden 2021. Ympäristopääkaupunki-teeman vuoksi myös Masto Cup tukee kestävän kehityksen ajatusta. Tästä syystä vuosittain jaettavat paperiset diplomit olemme tältä vuodelta (ja tulevilta vuosilta) unohtaneet, ja siirtyneet sähköiseen diplomiin. Osallistujat voivat ladata sähköisen diplomin tästä (pdf-tiedosto).

Katsojat Masto Cup-turnauksessa
Koronatilanteesta johtuen Masto Cup pelataan rajatuin yleisömäärin. Tämä tarkoittaa, että sisätiloissa (Mukkulan kuplahalli) tapahtuvissa otteluissa emme salli yleisöä ollenkaan. Turnauksen kaikilla kenttäalueilla on sallittua liikkua vain osallistuvat joukkueet, turnauksen erotuomarit ja pelinohjaajat, sekä turnauksen henkilöstö. Turnauksen ottelukentillä toimii pelien aikana vain pelaavat joukkueet, ja saapuvia joukkueita on tiedotettu tästä aiemmin viikolla tiedotteella. Kenttäalueille siirrytään vasta juuri ennen ottelun alkua, ja esimerkiksi lämmittelyt ja loppuverryttelut suoritetaan kenttäalueiden ulkopuolella. Kenttäalueiden ulkopuolella on mahdollista seurata otteluita huomioiden etäisyydet ja turvavälit muihin henkilöihin. Muistutuksena vielä, että turnauksessa on yli 12-vuotiailla ei pelaavilla osallistujilla maskisuositus (erityisesti ruuhkaiset alueet ja sisätilat).

Masto Cup