Kesän 2023 turnauksen ilmoittautuminen avattu

Kesä 2023 Masto Cup sponsored by Tykkimäki pelataan hieman totuttua myöhäisemmässä ajankohdassa 11.-13.8.2023. Syynä viikon eteenpäin siirtämiselle on Lahden alueella edellisen viikon aikana järjestettävä SM-viikko, jossa lukuisat lajit valtaavat kentät kaupungista. Mutta ei anneta tämän häiritä, elokuun alkupuolella ollaan kuitenkin ja varmasti edessä on taas vaihderikas viikonloppu jalkapallon parissa.

Tulevan turnauksen sarjatarjonnan löydät helposti pelitapa- ja aika alasivulta. Pieniä muutoksia sarjoihin on tullut, esimerkkinä 8- ja 9-vuotiaiden sarjat pelataan kolmessa tasossa ja nimet mukailevat Karuselli-turnauksista tuttuja nimiä, joten tason hahmottaminen on selkeää. Pienenä reunaehtona kyseisissä sarjoissa on että yhdelle tasolle voi samasta seurasta ilmoittaa vain kaksi joukkuetta, sillä haluamme että peleissä tulee mahdollisimman paljon eri vastustajia vastaan.

Osallistumismaksu on pysyneet samoina jo vuosia, ne löytyy täältä. Kaksi ja kolmepäiväiset turnaukset sisältävät 6 ottelua per joukkue ja yksipäiväiset sarjat sisältävät 4 ottelua jokaiselle osallistuvalle joukkueelle. Pakottavista syistä (esim. joukkuemäärien parittomuus) voidaan tästä joutua hieman poikkeamaan.

Ilmoittautumislomakkeelle pääset suoraan valikosta tai vaikka tästä :)

 

Turnaustiimin puolesta toivotamme teidät tervetulleiksi turnaukseemme!

 

futisterveisin

Sami Kollanus

 

Masto Cup