T13 talviturnaus saatu päätökseen

11.-13.2.2022 pelattuun turnaukseen osallistui yhteensä 16 joukkuetta.

Kolmipäiväinen turnaus oli 2009-syntyneille tytöille pitkä koetinlauta turnauskestävyydestä. Hallissa vallitsi upea turnausilmapiiri, ja kaikki sujui pelaajien ja taustojen osalta erittäin mallikkaasti ja terveysturvallisuustekijät huomioiden. Jälleen Pajulahden olosuhteet ja turnauskeskiö sai rutkasti kiitosta.

Turnaus pelattiin kuuden joukkueen kilpa- ja kymmenen joukkueen haastesarjoissa. Kilpasarja pelattiin sarjamuotoisena, ja lopulta turnauksen päätteeksi kilpasarjan osalta pokaali ja kultaiset mitalit matkasivat Kuopioon. Haastesarjassa turnaus pelattiin alkulohkojen (5 joukkuetta/lohko) jälkeen sijoituspelit. Kolmannen turnauspäivän päätteeksi kirkkain mitali ja pokaali matkasi Itä-Hakkilaan, kun I-HK vei rankkareissa HJK:a vastaan turnauksen haastesarjan nimiinsä

Tarkemmin tuloksia voi katsastaa täältä.

Kiitämme lämpimästi kaikkia saapuneita joukkueita, sekä FC Kuusysin 2009-syntyneiden tyttöjen joukkuetta järjestelyavusta. Liikuntakeskus Pajulahtea hyvästä yhteistyöstä, sekä Lahden erotuomarikerhoa otteluiden oikeuden jakamisesta.

2009-syntyneet tytöt pääsevät kesällä 2022 nauttimaan turnauspeleistä Masto Cupissa Suomen Urheiluopisto Vierumäen tiloissa kolmen päivän ajan. Paikka turnauksesta ja hyvistä olosuhteista kannattaa siis varata mahdollisimman pian.

Kesän Masto Cup turnaus pelataan 5.-7.8.2022, johon ilmoittautuminen on jo käynnissä www.mastocup.fi .

Masto Cup

Kuva: Tomi Saarivirta